Marmara Üniversitesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şükrü ÖZDEMİR Tarafından Konferans Verildi

Marmara Üniversitesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şükrü ÖZDEMİR Tarafından "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'de Matematik Eğitiminin Dünü ve Bugünü" Adlı Konferans Verildi.

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ahmet Şükrü ÖZDEMİR tarafından verilen "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye'de Matematik Eğitiminin Dünü ve Bugünü" adlı konferans 29 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'de Üniversitemiz AE114 numaralı konferans salonunda gerçekleştirildi. Başta değerli hocamız Prof. Dr. Ahmet Şükrü ÖZDEMİR olmak üzere etkinliğimize katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Görüntülenme: 211 Yayınlanma Tarihi: 3 Mayıs 2024